Blog

Miért válaszd az egyedit a sorozatgyártott helyett?

Andok Zsuzsanna - AZ design
Andok Zsuzsanna - AZ design
2020.02.08 07:47

Miért válaszd az egyedit a sorozatgyártott helyett?

Ha nem szeretnéd tucat tárggyal körülvenni magad, válassz egyedi bútorokat, kiegészítőket!

Ha nincs pénzed újat vásárolni, akkor a régi felújított bútoroddal is igazán személyes lesz az otthonod. Egy sorozatgyártott tömegcikknél, amely már ott van sok ezer lakásban, sokkal inkább képvisel értéket egy nagyitól örökölt komód, vagy valamelyik online piactéren, régiség piacon vásárolt darab. Ezek a kincsek őrzik a kézműves mesterségbeli tudását, munkáját és energiáját, emellett minden egyes darab más és más.

Abban is biztos lehetsz, ha variálod az áruházban kapható termékekkel, egyedibb lesz otthonod, mint gondoltad, és még csak sok pénzedbe sem kerül!

Például:

  1. modern anyaggal, betonnal burkolt fürdőben a modern minimalista mosdó letisztult formáit szépen kiegészíti a lábas kád ívelt vonala.
  2. a nappaliban szépen megfér egymás mellett a modern kanapé és mintás szőnyeg, retró karosszék, antik képek és falióra.
  3. az étkező antik asztalt teljes szépségében láthatóvá teszik a modern fém székek. A légies vázszerkezet kiemeli az étkezőasztal formáját, anyagaik (fa és fém) és formáik (szellős fém vázszerkezet és a tömör fa esztergált megmunkáltsága) tökéletes kontrasztjaik egymásnak.
  4. a hálószoba modern fehér ágykeretét az éjjelszekrényként használt, antikolt festéssel feldobott komód remekül kiegészíti.

 

Képek forrása: Pinterest